Werkwijze

Over Trouwreportage’s

‘Geen geposeerde foto’s of clichés, maar natuurlijke en originele fotografie met een klik’. Het zijn vast termen en kreten die jullie voorbij hebben zien komen in de zoektocht naar de trouwfotograaf die bij jullie past. Omdat fotografie erg persoonlijk en subjectief is, neem ik afstand van dat soort termen en laat ik mijn foto’s voor zich spreken. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden.

Geniet van jullie grote dag, beleef een fantastische bruiloft en laat de foto’s aan mij over! Met mijn oog voor detail zorg ik ervoor dat ik geen moment oversla en jullie een blijvende herinnering hebben.

Werkwijze:

Vooraf doe ik een kennismakingsgesprek of zelfs een casual fotoshoot. Zowel voor mijzelf als voor jullie om vertrouwd met elkaar te worden. Het is immers belangrijk te weten met wie je in zee gaat. Tijdens dit gesprek neem ik ook een album mee om een impressie van mijn werk te geven. Tastbaar werk zegt vaak meer dan dat met een website kan worden overgedragen.

Na afloop van de trouwdag zet ik meestal dezelfde avond nog +- 20 foto’s in een (al dan niet afgesloten) preview online. Vaak wordt het zien van de fotos als erg spannend ervaren en deze werkwijze geeft vast een voorproef. In overleg maak ik een album of lever ik de foto op binnen een afgesproken termijn. Weten jullie nog niet zeker of jullie een album willen? Dit kan altijd later nog en is zeker niet verplicht!

Online is ook maar online. Daarom maak ik graag persoonlijk en vrijblijvend kennis met jullie. Natuurlijk neem ik dan een mooi trouwalbum mee, zodat jullie nog meer van mijn werk kunnen zien.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites