Over

Trouwfotograaf Lelystad

We komen uit Lelystad maar werken door heel Nederland ( en er buiten).

Over Pluim Trouwfotografie

Trouwfotograaf? Repportagefotograaf? bedrijfsfotograaf? photoboothfoto’s,.. er is van alles mogelijk! Neem contact op voor onze tarieven, onderstaand vind je meer informatie over onze fotograaf en samenwerking met andere fotografen.

Fotozuil

Geen trouwfotograaf nodig maar liever zelf foto’s maken en direct printen? Onze fotozuil is het ideale alternatief! Gegarandeerd succes op elk feest!

Hallo! mijn naam is Jasper

Ik ben een Trouwfotograaf uit Lelystad

Trouwfotograaf LelystadFotograferen doe ik met veel plezier en het is meer dan werk: fotografie is mijn passie. Dit probeer ik uit te stralen door naast professionaliteit gevoel in mijn werk te brengen.

Enthousiasme en tevreden klanten zijn mijn motivatie, daarom hecht ik veel waarde aan goede referenties:

“Wat een onge-love-lijk(!!!) mooie foto’s!!We kunnen niet ophouden met kijken!!
Heel erg bedankt voor je warme aanwezigheid,je hebt werkelijk al onze dromen voor wat betreft deze dag, compleet gemaakt! ”

Brigit (Bruid)

Mijn kennis heb ik voornamelijk opgedaan door veel te doen. Vanaf jonge leeftijd ben ik met fotografie bezig en ik heb veel geleerd van het bestuderen van foto’s. Ik heb enkele jaren gewerkt bij World Press Photo tijdens de inschrijvingen. Gedurende deze periode heb ik duizenden foto’s van topfotografen mogen registreren en ” controleren” , een leerzaam en inspirerend proces. Daarnaast doe ik veel zelfstudie en bezoek ik af en toe seminars van fotografen die mij inspireren. De meest recente was van Mike Larson.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden!

Bekijk daarom vooral mijn werk, onderstaand een stream met mijn meest recente foto’s op Flickr, of bekijk hier mijn portfolio

Hey! ik ben Patricia!

Twee zien er meer dan een, daarom fotograferen Jasper en ik ook regelmatig samen!

patricia_pietersen-17d02ca4d2Mijn liefde voor fotografie zorgt ervoor dat ik er ook altijd mee bezig ben. Overal om mij heen zie ik mooie plaatjes. En laat ik nou niet altijd mijn camera bij mij hebben. Gelukkig is er de iPhone, waar ik ook dagelijks foto’s mee maak. Een echte foto verslaafde mag je wel zeggen! Ik hou van mensen om mij heen en zit ook graag op een terrasje om naar al die verschillende mensen te kijken. Naast betaald fotograferen, zet ik mij ook in voor het goede doel. Bij Stichting Opkikker ben ik te vinden als coördinator, maar ook als fotograaf. En bij Stichting Hoogvliegers heb ik mij sinds kort ook aangesloten als fotograaf. Het werk bij deze stichtingen is geheel vrijwillig, maar één blik naar die blije koppies van de kinderen en je weet dat het onbetaalbaar is.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden!

Bekijk daarom vooral mijn werk, bekijk hier mijn Website

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites