Trouwalbum

Trouwalbums

Tastbare herinneringen

trouwalbum-trouwfotograafNadat jullie binnen een korte termijn de fotos digitaal ontvangen is er de mogelijkheid een album te bestellen. Een prachtig Luxe fotoalbum om uw speciale momenten tastbaar te maken. Trouwfoto’s zijn naast voor jullie zelf ook leuk voor familie en vrienden, veel mensen ervaren dat het tastbaar hebben van foto’s een extra dimensie geeft en de beste kijkervaring biedt. Omdat wij dit beamen en de presentatie van jullie foto’s erg belangrijk vinden werken we met een zorgvuldig geselecteerde premium drukker (Asukabook). Vanaf € 499,-  afhankelijk van het door uw gekozen type en aantal pagina’s kunnen wij een album maken.
Bij het opmaken van het album gaan we voor een rustige en tijdloze indeling. Natuurlijk sturen we jullie voor het daadwerkelijk afdrukken een digitale proef en hebben jullie zelf de mogelijkheid eventuele aanpassingen door te geven.

Tijdens een kennismakingsgesprek kan ik jullie meer vertellen over de drukmogelijkheden. Kijk voor meer informatie over de kosten van een album op de prijzen pagina.

Prijzen Trouwalbum

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites