Referenties

Wat zeggen onze klanten

Tevreden klanten vinden wij erg belangrijk


Net zoals een beeld meer zegt dan woorden kunnen we onze klanten zelf beter aan het woord laten als het gaat om tevredenheid.


Trouwfotograaf Enkhuizen

25 Mei 2016: Gisteren hebben we de foto’s ontvangen van Jasper. Ze zijn super mooi geworden. Hij heeft er echt kijk op! En als je zelf wensen hebt dan verwerkt hij dat in de shoot. Verder loopt hij niet hinderlijk in de weg tijdens de ceremonie. De foto’s die hij daar heeft gemaakt zijn daarintegen wel top. Hij ziet alles.
Rick & Jacqueline


Trouwfotograaf-20

Onze trouwdag is voorbij en onze huwelijksreis is begonnen. We kunnen een week vol praten over alle mooie momenten! We willen je ontzettend bedanken voor de prachtige foto’s! Dankzij jouw foto’s is de herinnering net zo mooi als de dag.
Shirley & Daniël


Trouwfoto's Kathy & Juri Dronten

We kijken met veel plezier terug op een prachtige dag. Jullie hebben deze dag ook heel mooi vast weten te leggen. De foto’s zijn gewoon geweldig!
Juri & Kathy


Trouwfotograaf-39

Wauw!!! Gaaaaaf. Mooie foto”s! We zijn er heel erg blij mee! We hebben erg veel napret en deze preview maakt ons nog blijer.
Wanda & Joris


Station Geldrop

We zijn echt heel erg blij met de foto’s! Ik kan niet stoppen met ze te bekijken. Zo blijven we nagenieten van de mooie dag! Top dat jullie deze dag voor ons vastgelegd hebben! Bedankt!!
Gertjan & Chrissy-Anne


Trouwfotograaf-25

Heel eerlijk je bent een fantastische fotograaf en je verdient het om dit fulltime te doen.
Kristel & Rashley


Trouwfotograaf-33

Wat een gave foto’s!!! We kijken terug op een heel bijzondere dag vol mooie herinneringen. We zijn heel blij met hoe de dag verliep en hoe jouw rol daarin naadloos paste. Nogmaals erg bedankt daarvoor!!
Frieda & René


Trouwfoto Schokkerhaven

1 woord, FANTASTISCH!!!
Nogmaals bedankt!!! Jullie waren een geweldige aanvulling.
Helemaal top!!!


Klanten

klantenNaast trouwfotografie doe ik ook andere fotografie, meer informatie hierover is te vinden op www.pluimfotografie.nl ik heb hiervoor opdrachten gedaan voor onder andere de volgende bedrijven en organisaties:

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites